Recepta
Fesols de Santa Pau amb samfaina
Restaurant Bellavista

Ingredients per a 2 persones:
- 1 pot de 720 g de Fesols de Santa Pau (pes net)
- 1 ceba
- 1 pebrot
- 1 albergínia
- 1 carbassó
- 2 tomates o 150 ml de tomata fregida
- Oli de gira-sol
- Sal
Temps de preparació:
40 minuts aproximadament.
Elaboració:
1. Prepara les verdures: renta i talla en rodelles d'uns 4 mil·límetres el pebrot, l'albergínia i el carbassó, i pela i talla en rodelles de gruix semblant la ceba. En el cas d'utilitzar tomata natural, renta-la i trosseja-la.
2. Posa les verdures en una cassola, afegeix-hi una mica d’oli i sala-les al gust. Estofa les verdures tapant la cassola i posant-la a foc baix. Remena-les de tant en tant perquè no s'enganxin.
3. Quan faltin un parell de minuts per acabar la samfaina, barreja-hi els Fesols de Santa Pau cuits (prèviament escorreguts). Si utilitzes tomata fregida, ara és el moment d'afegir-l’hi. Deixa que s’acabi de coure per tal que els fesols agafin el gust de les verdures. Tasta-ho i, si és necessari, rectifica de sal.
Una recepta de:

Restaurant Bellavista
Carretera de Sant Martí, 10. 17811 Santa Pau
Tel: 972 680 512
info@santapaurural.cat
www.santapaurural.cat