Recepta
Saltejat de Fesols de Santa Pau amb botifarra esparracada i bolets
Restaurant Hostal dels Ossos

Ingredients per a 4 persones:
- 500 g de Fesols de Santa Pau
- 250 g de carn de perol
- Bolets (segons temporada)
- Sal
- Pebre
- Llard de porc
Elaboració:
1. Posa els Fesols de Santa Pau en remull, amb aigua abundant, durant unes 10 hores aproximadament.
2. Posa'ls a coure en una olla amb l’aigua freda i, al final de la cocció, afegeix-hi sal.
3. Mentrestant, posa un raig petit de llard de porc en una paella. Salteja-hi la carn de perol i salpebra-la al gust. Seguidament, afegeix-hi els bolets tallats en trossos petits.
4. Una vegada els fesols estiguin cuits, escorre'ls i reserva'ls.
5. Barreja la carn de perol i els bolets amb els Fesols de Santa Pau i salteja-ho uns 5 minuts, fins que els fesols agafin el gust de la carn.
6. Per finalitzar, pots muntar el plat amb forma cilíndrica i posar-hi un parell de rostes de cansalada al damunt.
Una recepta de:

Restaurant Hostal dels Ossos
Carretera de Santa Pau, km 2700. 17812 Batet de la Serra (Olot)
info@hostaldelsossos.com
www.hostaldelsossos.com