Recepta
Suquet de cap i pota de vedella amb Fesols de Santa Pau i tocs de pebre vermell
Restaurant Font Moixina

Ingredients per a 4 persones:
- 200 g de pota de vedella neta i cuita
- 200 g de cap de vedella cuit
- 400 g de Fesols de Santa Pau cuits amb el seu suc
- 200 ml de brou
- 3 cebes de Figueres
- 2 alls tendres
- 7 tomates de penjar
- 1 copa de vi blanc
- 1 fulla de llor
- Pebre vermell fumat
- Oli d'oliva suau
- Sal i pebre
Temps de preparació:
35 minuts aproximadament.
Elaboració:
1. Talla el cap i pota de vedella en daus regulars. Tot seguit talla les cebes en daus molt fins, els allsen rodanxes primes i ratlla les tomates, tot per separat.
2. Posa al foc una cassola antiadherent amb oli d'oliva suau, juntament amb els alls, la ceba i el llor. Deixa que es cogui a poc a poc fins que comenci a agafar un color daurat. Posa-hi la tomata ratllada i deixa que es cogui durant uns cinc minuts.
3. Afegeix el brou i el cap i pota a la cassola. Una vegada hagi bullit uns 5 minuts, prova-ho de sal i pebre i, si és necessari, rectifica-ho.
4. Incorpora-hi els Fesols de Santa Pau juntament amb l'aigua de la cocció a la cassola. Quan torni a bullir, posa-hi el pebre vermell algust.
5. Per finalitzar, pots muntar-ho en un plat de barret i afegir-hi una mica de julivert picat i un pols depebre vermell.
Una recepta de:

Restaurant Font Moixina
Paratge de la Font Moixina, s/n. 17800 Olot
info@fontmoixina.com
www.fontmoixina.com